Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/customers/bergsteinbuitengewoon.nl/362040/www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/customers/bergsteinbuitengewoon.nl/362040/www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 661
Volop belangstelling voor 15 woningen De Keien
13 juli 2016

Volop belangstelling voor 15 woningen De Keien

Blok -A-Internet

Voor de 15 rijwoningen De Keien is veel belangstelling. Op dit moment zijn een groot aantal koopcontracten getekend en een aantal onderweg. Er zijn nog maar een paar woningen beschikbaar.

De 15 woningen kenmerken zich door een variëteit aan details zoals bijvoorbeeld de verschillende kleuren metselwerk, de rollagen boven de meeste raamkozijnen, de kapverdraaiingen en een gedeeltelijk houten gevel. De huizen worden in 3 blokken van 4, 5 en 6 gebouwd en hebben elk een eigen naam; Kassei, Zwerfkei en Veldkei.
De woningen zijn praktisch ingedeeld, met een zithoek met uitzicht op de tuin, de keuken aan de straatkant, 3 mooie ruime slaapkamers, badkamer en een vaste trap naar de ruime zolder.

Kortom een heerlijk ruim huis voor een fijne prijs. Loop gerust binnen bij één van de verkopende makelaars voor de uitgebreide verkoopbrochure. Maar wacht niet te lang anders zijn ze verkocht.