Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/customers/bergsteinbuitengewoon.nl/362040/www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/customers/bergsteinbuitengewoon.nl/362040/www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 661
U I T V E R K O C H T ! !
24 oktober 2018

U I T V E R K O C H T ! !

Uitverkocht! Twee weken geleden is de laatste handtekening gezet onder een koopcontract voor een tweekapper in Bergstein, waarmee alle koopwoningen het predikaat ‘Verkocht’ hebben.
Uiteraard geldt voor een aantal woningen nog het financieel voorbehoud, maar wij verwachten niet dat er woningen ‘terug’ zullen komen.
Met de verkoop van deze laatste woning komt een eind aan 13 jaar ontwikkelen en verkopen van plan Bergstein. Het bestemmingsplan dateert uit december 2007, het stedenbouwkundig plan is vanaf 2005 ontworpen en de eerste fase is in 2010 van start gegaan. Nu, een (woningmarkt)crisis en 8 jaar later mogen wij best tevreden terugkijken op het uiteindelijke resultaat. Bergstein is, al zeggen wij het zelf, een mooie wijk geworden, waar ruimte is, bestaand groen behouden en een prettige openbare ruimte. De mix aan woningtypes en architectuur is goed en dat maakt dat Bergstein een heerlijke plek is om te wonen.
Uiteraard zijn wij nog niet klaar. De laatste woningen worden in aanbouw genomen en er moet nog een gedeelte woonrijp worden gemaakt, maar richting oktober/ november 2019 verwachten wij dat de wijk volledig ingericht is.