Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/customers/bergsteinbuitengewoon.nl/362040/www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/customers/bergsteinbuitengewoon.nl/362040/www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 661
Start bouw type Zwerfkei in plan Bergstein
20 februari 2017

Start bouw type Zwerfkei in plan Bergstein

Eind november is Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis in opdracht van WVG Ontwikkeling gestart met de bouw van 9 rijwoningen, type Veldkei en Kassei en een twee-onder-kapwoning type Porfier in plan Bergstein. De bouw van 6 rijwoningen type Zwerfkei is toen niet gestart i.v.m. een bezwaarprocedure.

De bezwaarprocedure is nu afgerond, zodat de voorbereidingen voor de bouw van deze 6 woningen ook kan worden opgestart. Half april zal dan ook de ‘eerste schop’ de grond in gaan voor de bouw. Daarvóór zal het perceel eerst op de juiste hoogte worden afgewerkt.

Van type Zwerfkei zijn nog twee woningen te koop (bouwnr. 3 en 4, in onderstaande afbeelding vanuit links bekeken) met een vanafprijs van € 157.000,- von. Vraag bij één van de verkopende makelaars voor meer informatie.