Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/customers/bergsteinbuitengewoon.nl/362040/www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/customers/bergsteinbuitengewoon.nl/362040/www/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 661
Speeltoestellen zijn gekozen
10 november 2015

Speeltoestellen zijn gekozen

Onlangs is aan de kinderen in plan Bergstein gevraagd te kiezen uit 4 mogelijke varianten voor de inrichting van het speelterrein in de wijk. We hebben veel positieve reacties gehad op de ontwerpen.

In totaal is er van 38 kinderen uit de buurt een reactie ontvangen. Onderstaand de uitslag:

Eibe optie 1 22 x
Eibe optie 2 2 x
Kompan optie 1 12 x
Kompan optie 2 2 x

Optie 1 van Eibe zal daarom worden uitgevoerd (Eibe optie 1). De verwachting is dat de plaatsing nog voor de kerstvakantie 2015 zal zijn, mits het weer het toelaat. In de reacties kwam verder nog naar voren of het mogelijk is een haag rondom de speelplek aan te brengen i.v.m. de veiligheid. Ook dat zullen wij meenemen bij de realisatie.

Wij denken hiermee een mooie invulling van het speelterrein te realiseren en gaan ervan uit dat er volop van genoten gaat worden.